| Kako se včlaniti v alianso??? | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Admin
Število prispevkov : 27 Join date : 26/02/2008
| Naslov sporočila: Kako se včlaniti v alianso??? Sre Feb 27, 2008 1:56 am | |
| Če se hočeš včlaniti v alianso moraš obvezno imeti 120 populacije in se nahajati na koordinatah +/- in govoriti slovensko
za prijavo kopiraj in izpolni naslednje:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obrazec za včlanitev v SPARTO
Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde
uporabniško ime na travianu:
imena naselij:
število populacije:
število vojske:
razlog za včlanitev v alianso:
hvala
lep pozdrav
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hvala za razumevanje | |
|
| |
Matakul Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Čet Mar 06, 2008 6:30 pm | |
| Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde uporabniško ime na travianu: Matakul imena naselij:Podklanc, zaenkrat samo to število populacije:199 število vojske: Zaenkrat nič vendar jo bom naredil razlog za včlanitev v alianso: Potrebujem boljšo alianso ko me skos edn napada hvala lep pozdrav |
|
| |
Joke Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 07, 2008 5:21 pm | |
| Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde
uporabniško ime na travianu:
imena naselij: Ljubno
število populacije: 124 zaenkrt
število vojske: 40 falang
razlog za včlanitev v alianso: Sedaj sem v aliansi, ki je na robu propada zato iščen novo alianso in vas prosim če me sprejmete. Pa če se bom lahko mi prosim to sporočite, da bom zapustil alianso in se pridružil vaši
hvala
lep pozdrav |
|
| |
GuGal Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 07, 2008 10:50 pm | |
| Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde
uporabniško ime na travianu: GuGal
imena naselij: GuGalopolis GuGals trailor park
število populacije: 367 število vojske: okol 200
hvala
lep pozdrav |
|
| |
matc60 Gost
| Naslov sporočila: obrazec Sob Mar 08, 2008 1:11 am | |
uporabniško ime na travianu: king matc
imena naselij: godovič
število populacije:197 / zdaj že več
število vojske: 10 mačevalcev
razlog za včlanitev v alianso: zdite se mi zelo dobra aljansa
hvala
lep pozdrav |
|
| |
gues who Gost
| Naslov sporočila: gost Sob Mar 08, 2008 4:27 pm | |
uporabniško ime na travianu: gues who
imena naselij:gues who
število populacije:202
število vojske:je še nimam jo bom začel delat
razlog za včlanitev v alianso:ker še nisem v nobeni aliansi sem tarča napadov pa delujete mi kot zelo uspešna aliansa
hvala
lep pozdrav |
|
| |
SGC Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Sob Mar 08, 2008 8:26 pm | |
| Obrazec za včlanitev v SPARTO
Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde
uporabniško ime na travianu: SGC
imena naselij:Naselje - SGC
število populacije:160
število vojske:14 falagn(zaenkrat to sem malo sporti delav. lahko naredim full vec)
razlog za včlanitev v alianso:ker ste ena najboljsih alians in nekdo me more preganjat da delam vojsko
hvala
lep pozdrav |
|
| |
tejcek Gost
| Naslov sporočila: / Pon Mar 10, 2008 10:30 pm | |
uporabniško ime na travianu: tejcek
imena naselij:UT in UT1
število populacije:535
število vojske:20
razlog za včlanitev v alianso: nimam alianse, ta je pa najboljša
hvala
lep pozdrav |
|
| |
Stric Ca Gost
| Naslov sporočila: včlanitev Čet Mar 13, 2008 9:06 pm | |
uporabniško ime na travianu: Stric Cauly
imena naselij: New; Two
število populacije: 405
število vojske: 300
razlog za včlanitev v alianso: Razpad prejšnje alianse, velika oddaljenost od preostalih članov alianse,
hvala
lep pozdrav |
|
| |
Exterminator
Število prispevkov : 2 Join date : 12/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Čet Mar 13, 2008 9:26 pm | |
| Pridružen/-a : 26 Feb 2008 Prispevkov : 27
PrispevekNaslov sporočila: Kako se včlaniti v alianso??? Tue Feb 26, 2008 11:56 pm Odgovori s citatom Če se hočeš včlaniti v alianso moraš obvezno imeti 120 populacije in se nahajati na koordinatah +/- in govoriti slovensko
za prijavo kopiraj in izpolni naslednje:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Obrazec za včlanitev v SPARTO
uporabniško ime na travianu:Exterminator
imena naselij:Exterminator land
število populacije:260
število vojske:50 (mel sem 200 samo so mi jo pred kratkim ubili) =(
razlog za včlanitev v alianso:zdi se mi da ste zelo dobro organizirana aliansa
hvala
lep pozdrav | |
|
| |
lordAssa Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 14, 2008 4:09 pm | |
| Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde uporabniško ime na travianu: lordAssasin imena naselij: Assasins toen število populacije: 393 število vojske: trenutno nič, vendar jo lahko takoj naredim kar nekaj. razlog za včlanitev v alianso: potrebujem zaščito ter dobra aliansa hvala lep pozdrav |
|
| |
Wolf3nix Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 14, 2008 6:02 pm | |
| Rad bi se včlanil v vašo alianso in s spodnjim obrazcem potrjujem da dosegam minimalne standarde uporabniško ime na travianu: Wolf3nix imena naselij: Wolven empire, |ambasada wolfec| , ||ambasada wolfec|| število populacije: 513 število vojske: 1 Heroj 361 Falang 2 Mečevalcev 10 Stezosledcev 235 Theutatesovih Strel 21 Druidov Pa se se dela... razlog za včlanitev v alianso: Nasa je razpadla, sem aktiven igralec in potrebujem alianso, brez alianse je brev veze |
|
| |
uros
Število prispevkov : 2 Join date : 13/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 14, 2008 6:33 pm | |
uporabniško ime na travianu: uros93
imena naselij: Bukovci I , Bukovci II
število populacije: 719
število vojske: vsega po 100
razlog za včlanitev v alianso: rabim pomoč ter dobra aliansa
hvala
lep pozdrav | |
|
| |
Fishy
Število prispevkov : 1 Join date : 14/03/2008
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pet Mar 14, 2008 7:18 pm | |
| Obrazec za včlanitev v SPARTO
uporabniško ime na travianu: Fishy
imena naselij: 142/-4 The Rock
število populacije: 328
število vojske: 200 Preatorian
razlog za včlanitev v alianso: vsak je rad v močni in aktivni aliansi
hvala
lep pozdrav | |
|
| |
zlahta Gost
| Naslov sporočila: Kako se včlaniti v alianso??? Sob Mar 15, 2008 10:14 am | |
| |
|
| |
Tvoi sov Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Sob Mar 15, 2008 3:05 pm | |
uporabniško ime na travianu: Tvoi sovraznik
imena naselij: Tvoi sovraznik (zdaj prihaja še Tvoja nočna mora)
število populacije:282
število vojske:100
razlog za včlanitev v alianso: naša aliansa se je pravkar razšla.
hvala
lep pozdrav |
|
| |
Teiaa. Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Sob Mar 15, 2008 5:09 pm | |
uporabniško ime na travianu: Teiaa.
imena naselij: HeLL.
število populacije: 302
število vojske: 17 metalcev sekir, 1 paladin (trenutno, ker so mi ostalo pobili)
razlog za včlanitev v alianso: trenutno sem brez alianse in iščem novo.
hvala
lep pozdrav |
|
| |
vilinec Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pon Mar 17, 2008 3:46 pm | |
| uporabniško ime na travianu: vilinec
imena naselij: Sedrsca
število populacije:172
število vojske:161 gorjačanov, 126 paladinov
razlog za včlanitev v alianso: večina iz naše alianse RK je prešla v to alianso, saj naša aliansa nekako razpada |
|
| |
schtr4jh Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Pon Mar 17, 2008 7:49 pm | |
uporabniško ime na travianu: schtr4jh
imena naselij: schtr4jh
število populacije: 223+
število vojske: se spreminja (~100)
razlog za včlanitev v alianso: iščem alianso, katere cilj je biti čimboljši
hvala
lep pozdrav[u] |
|
| |
kozlalc Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Tor Mar 18, 2008 3:42 pm | |
uporabniško ime na travianu: kozlalc
imena naselij: lasko
število populacije: 269
število vojske: 10 prateorjanov ,50 imperjanov ,10 katapultov
razlog za včlanitev v alianso: rabim pomoč in zelo dobra aliansa ste
hvala
lep pozdrav
PROSIM ZA ODGOVOR !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
KoooP Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Sre Mar 19, 2008 9:09 pm | |
| uporabniško ime na travianu: KoooP
imena naselij: KoooP
število populacije:172
število vojske:14 falang,1 stezosledec,9 mečevalcev(ostalo so mi pobili)
razlog za včlanitev v alianso: Iščem bolšo alianso odtrenutne! |
|
| |
KoooP Gost
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? Čet Mar 20, 2008 8:18 pm | |
uporabniško ime na travianu:KoooP
imena naselij:Cez Sustarski Most
število populacije:179
število vojske:20 falang 19 mečevalcev 1 stezosledec(dvakrat sem že mel tok pa mi je en dvakrat use pobil)
razlog za včlanitev v alianso:Iščem boljšo alianso ker me enskoz napada!
hvala
lep pozdrav |
|
| |
lake Gost
| Naslov sporočila: sparta Čet Mar 20, 2008 10:49 pm | |
| uporabniško ime na travianu:lakee
imena naselij:lakee
število populacije:408
število vojske:257
razlog za včlanitev v alianso:Rad bi boljso alianso od te v kater sem. |
|
| |
s3njam
Število prispevkov : 2 Join date : 22/03/2008
| Naslov sporočila: Prošnja za pridružitev Sob Mar 22, 2008 7:32 pm | |
uporabniško ime na travianu: s3njam (travian six - speed server)
imena naselij:s3njam
število populacije: 93 in raste
število vojske: tenutno ne obstaja več
razlog za včlanitev v alianso: ker se mi zdite dobra aliansa z dobrimi možnostmi za razvoj
hvala
lep pozdrav | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako se včlaniti v alianso??? | |
| |
|
| |
| Kako se včlaniti v alianso??? | |
|